Betalen

Wij bieden de onderstaande betalingsmogelijkheden aan:

Met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ANB AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Vooraf via overschrijving

U maakt het verschuldigde bedrag over op onze bankrekening NL45RABO0155503146 t.n.v. Schroefset Triple S met het bestelnummer als referentie. Zodra uw bedrag op onze bankrekening staat en de bestelling binnen is, verzenden wij uw bestelling.

Rembours

Zodra uw bestelling binnen is sturen wij uw bestelling op. U rekent de bestelling contant af met de bezorger (PostNL).Voor bestellingen die worden gedaan vanaf een buitenlands adres is het niet mogelijk om onder rembours te verzenden. De verzendkosten staan vermeld bij aflevering van uw bestelling.

Bancontact / MisterCash           

Populaire betaalmethode in België, Beveiligd met een 3-D Secure elektronische  handtekening.

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)

AfterPay voert voor www.schroefset-triple-s.nl  het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.schroefset-triple-s.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Zelf Afhalen

U komt de bestelling zelf ophalen bij Triple S Schroefset te ‘S- Gravenhage en betaald contant. Zodra uw bestelling binnen is, nemen wij contact met u op wanneer u de bestelling kunt afhalen.